Go to Top

HOLA MÓN

aran-hospii

HOLA MÓN !!

Us vull presentar un NOU PROJECTE,  molt especial per mi. . . Les fotografies de les primeres hores de vida del meu segon fill ARAN ,quan érem a l’hospital. Una forma de poder recordar totes les emocions que afloraven en aquells moments. Un dels records més bonics del vostre fill, perquè puguem recordar el petit que era només néixer.

Els primers gestos, somriures, la pell, les petites manetes, les arruguetes,somriures . Moments que fan que aquestes imatges siguin tan especials. Detalls que ens passen per alt i que malauradament anem oblidant a mesura que passa el temps. Volem immortalitzar les primeres hores del teu nadó, que quasi el veure-les puguis recordar aquella olor de bebè “sortit del forn” que al veureles puguis recordar aquella explosió de tendresa , alegria , tranquil·litat.. . Són moments molt especials i únics, que hem de poder recordar el més mínim detall per sempre. Fotografiarié les seves primeres hores a l’hospital, amb vosaltres, amb el germanet/a, familiars…

La sessió la realitzo en el mateix hospital a les seves primeres hores de vida. Immortalitzaré aquests primers moments tan esperats i farem que tot flueixi com si jo no i fos.

Una sessió Lifestyle, amb fotos espontànies sense poses ni attrezzo,. La durada serà al voltant d’una hora. Un cop hagi nascut el vostre nadó o abans del part haureu d´avisar-me per concretar la sessió dins les primeres 48 hores de vida. Preferiblement un bon moment seria el matí/migdia. És molt important que hi hagi poca gent perquè puguem estar el més relaxats possibles.

Si voleu contractar aquest tipus de sessió poseu-vos en contacte amb mi durant l’embaràs, i si voleu rebre mes informació o voleu regalar algun amic o familiar podeu contactar amb mi i ús atendre encantada.

Et faltaran hores per veure com canvia i jo intentaré retenir-ho en la memòria

Per info i reserves: gemmasivill@gmail.com / 619 53 78 57 / facebook: gemma sivill fotografia

New love, pure wonder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

5 × 2 =